Android PRO uygulaması

Android PRO uygulaması

Kurulumcular ve güvenlik şirketleri için Android akıllı telefon kullanarak binlerce Ajax güvenlik sistemini yönetme

SSS

Uygulamada panik butonu nasıl çalışır?

OS Malevich 2.9 güncellemesiyle birlikte uygulamadaki panik butonuna basıldığında güvenlik şirketine yalnızca olay değil, akıllı telefonun koordinatları da iletilir. Sistem kullanıcıları koordinatları olay akışından kopyalayabilir.

İlgili seçenek etkinse Ajax uygulamasında panik butonuna basıldığında hub, bağlı sirenleri etkinleştirir. Bu özelliği yapılandırmak için hub ayarlarında ServisSesler ve uyarılar bölümüne gidin ve Uygulama içi panik butonuna basılırsa seçeneğini etkinleştirin.

Panik butonu, bağlı otomasyon cihazları için Alarma göre senaryosunu da tetikleyebilir.

Panik butonu, hub olup olmadığından bağımsız olarak space'te kullanılabilir.

Ajax PRO mobil uygulamasında çalışan kurulumculardan nesneler listesi nasıl gizlenir?

Hizmet ve kurulum şirketlerinin şirket sahipleri ve kurulum şefleri, Ajax PRO mobil uygulamasında şirket hesabında çalışan kurulumculardan nesne listesini gizleme yeteneğine sahiptir. Bu, kurulumcunun işini kolaylaştırabilir ve yanlış nesnenin ayarlarını değiştirme riskini azaltabilir.

Nesnelerin listesini gizlemek için:

  1. Ajax PRO Desktop uygulamasını açınız.

  2. Şirket hesabına geçiniz.

  3. Şirket modülüne gidiniz ve Hizmet ayarlarını açınız.

  4. Mobil uygulamada nesneleri tam hub kimliğine göre arama geçişini etkinleştiriniz.

Mobil uygulamada nesneleri tam hub kimliğine göre arama özelliğini etkinleştirdikten sonra, kurulumcuların belirli bir hub’a sahip belirli bir nesneyi görmek için Ajax PRO mobil uygulamasının arama alanına tam hub kimliğini girmeleri gerekir.

Mobil uygulamada nesneleri tam hub kimliğine göre arama devre dışı

Mobil uygulamada nesneleri tam hub kimliğine göre arama etkinleştirildi

Space silme işleminden sonra bir olay günlüğünü geri yükleyebilir miyim?

Hayır, space silindiğinde (manuel veya otomatik olarak), space’in olayları da silinir. Geri yükleyemezsiniz.